Suuri viestitaisto – väliraportti


Julkaistu kategoriaan Random, 21.03.2015,

Haastoin Liettuassa asuvan kaverini Annen viestintätaistoon, jossa lähetettiin toisillemme vuorotellen viestejä eri kanavien kautta. Jokaisen viestin piti sisältää sana PAM!

Instapam

Instapam

Anne tarttu haasteeseen ja taisto lähti käyntiin. Aluks mentii aika perus meiningillä: Facebook chatti, Instagram kommentti, Tekstari ja Whastup-viesti. Annen Whatsup viesti sisälsi pahaa aavistamattoman lauseen “kohta on jo varmaan kaikki käytetty”. NO EIPÄ ALKUUNKAAN!

Homma lähti pikkuhiljaa vyörymään ja löytämään moninaisempia muotoja. Instagrammiin postattiin sekä kuva että video, ja viestejä pistettiin niin Twitterin, Google+:san, Spotifyn, LinkedIn:n, Couchsurfinging, Pinterestin kuin Geocaching-palvelunkin kautta.

Ensimmäinen raja rikottiin siinä kun (Annen ohjeistamana) poikaystäväni Topi tarras mua yllättäen harteista ja huusi korvaan PAM! Tukehtua meinasin myös saadessani Dropbox-tiedostona PAM-ääniklipin. Omista tekeleistä suosikkejani on ehkä yksityinen PAM-niminen Facebook-ryhmä. Siitä rönsysi myös tapahtuma + kutsu Google kalenterin kautta sekä jaettu PAM-dokumentti drivessa.

 

tilisiirto

TiliPAM

Kun sitten pistin Annelle 50 sentin tilisiirron viestillä PAM, paluuta ei enää ollut. Töissä ahertaessani kuulin ovelta huudon “Onko Tiinaa paikalla, täällä olis kukkalähetys”. KUKKALÄHETYS!! Ja oli viel maailma härskeimmän näkönen kukka, kiitos vaan :D

Tästä ei tosiaan voinut enää siirtyä mihkään nettiviestittelyyn (vaikka muutama keino olis ehkä vielä ollutkin, mm. skypepuhelu), joten vetäydyin pohtimaan asiaa. Sain tässä vaiheessa Annen osoitteen, muta lupasin samalla olla lähettämättä postissa glitteriä.

 

kukkalähetys

Kukkalähetys

 

Enne kun ehdin kietoa päätäni asian ympärille, saapuis postissa uusi isku. PAM-lehden näytenumero!!!! En ees eka tajunnu miks ne mulle lähettää jotain näytenumeroja :D

PAM-näytenumero

PAM-näytenumero

 

Aloin jo kirjoittaa virallista luovutuskirjettä, mutta sitten kohtalon merkkinä kone täysin varottamatta sammutti ittensä.  Tästä sain sitten uutta voimaa ja tilasin netistä Annelle helvetin rumat PAM-sukat, vähintäänkin muistoksi tästä mahtavasta taistosta (olkaan sitten samalla myös myöhästynyt ystävänpäivä- tai ennakoitu synttärilahja). Samalla liitin Annen PAM -vaatemerkin postituslistalle.

 

PAM-sukat

PAM-sukat

 

Tän jälkeen  Annesta ei kuulunut mitään ja ajattelin että nyt siellä päässä on joko kyllästytty tai suunnitellaan jotain kieroo mun pääni menoksi. Vierähti kuukausi ja nyt päätin että voisin vaikka julkaista tän tapahtumien koosteen MUTTA mikäs muukan täällä blogissa odotti kuin kuukauden vanha PAM-kommentti.

Ei helvetti! Taistelu siis jatkunee mutta nyt kyllä paukautan tän ilmoille ja päivittelen sitten mahdollisia jännittäviä tulevaisuuden käänteitä.

 

Tässä vielä listaus kaikista viesteistä:

T: Facebook chat
A: Instagram kommentti
T: Tekstari
A: Whatsup-viesti
T: Sähköposti
A: Facebook julkaisu seinälle
T: Instagram kuva
A: Twitterviesti
T: Google+ chatti
A: Spotify-viesti
T: Geocaching viesti
A: Pinterest viesti
T: Skypeviesti
A: Facebookista Topille, Topilta Tiinalle ( Säikähdin D: )
T: MTV emoticon-video (linkki fbseinällä)
A: kommentti siihen videonlinkin alle
T: Puhelu
A: Instagram tagays
T: LinkedIn viesti
A: Twiittaus
T: Couchsurfingviesti
A: Dropboxilla ääniklipinjako
T: PAM niminen facebookryhmä + kutsu
A: youtubekommentti
T: Tapahtuma google-kalenterissa
A: Editointioikeudet drive-dokumenttiin PAM
T: keskustelunavaus Annen Youtube-kanavassa
A: (ei tuu mieleen mikä tää oli, ehkä instagram video? )
T: Tilinsiirto
A: Kukkalähetys
A: PAM-lehden näytenumero
T: Liittäminen PAM-vaatemerkin postituslistalle
T: PAM-sukat lahjaksi
A: Kommentti blogiin

 

Luotan Annen laskutaitoon ja totean että tähän mennessä olemme käyttäneet 34 eri viestintätapaa.

Kommentit

Kommentoi

Security Code:


Kirjoittaja

kirjoittaja
Terve vaan!

Tämä blogi on kaikkea ja ei mitään. En ole kovinkaan kummoinen sanaseppo enkä myöskään kokenut valokuvaaja. Suunta on kuitenkin ylöspäin. Kiitos käynnistä!

PS.Ettei vaan kukaan vahingossakaan onnistuisi seuraamaan blogia säännöllisesti, olen vaihdellut sen nimeä aina silloin tällöin. Mutta tämä ehkä pysyy.