Virkattu kettureppu


Julkaistu kategoriaan Käsityöt ja askartelu, 02.02.2016,

Virkkasin 2-vuotiaalle siskontytölleni joululahjaksi tälläisen ketturepun:

virkattu kettureppu, crocheted fox backpack

virkattu kettureppu open, crocheted fox backpack virkattu kettureppu olkaimet, crocheted fox backpack

Inspiraatio kettureppuun tuli tästä ihanasta olkalaukusta jossa myös on kuono laukun kansiläppänä. Perusohje virkattuun reppuun löytyi Ripaus tunnelmaa -blogista. Lankana käytin Catania puuvillalankaa kaksinkertaisena ja koukkukokoa 3,5.  Solkien laitto meni vähän hifistelyksi, mutta oli niin vaikea hahmottaa minkä mittaiset olkaimet parivuotias tarvitsee. Otin soljet vanhasta repusta, mutta erilaisia solkia ja nauhoja löytyy mm. Kassimatin verkkokaupasta.

Virkatun repun pohja

Repusta tuli mielestäni mahtava ja oli lahjan saajankin mieleen :) Sydän suli kun kuulin että seuraavan aamun ensimmäisiä tokaisuja oli  “Haluan repun”. Siskontyttö vipelsi aattoillan se selässä niin vilkkaasti että oli mahdoton saada onnistuneita käyttökuvia,  mutta jälkikäteen sain allaolevan todistusaineiston siitä ettei oo vielä unohtunut laatikon pohjalle.

kettureppu_kaytossa

Kommentit

Kommentoi

Security Code:


Kirjoittaja

kirjoittaja
Terve vaan!

Tämä blogi on kaikkea ja ei mitään. En ole kovinkaan kummoinen sanaseppo enkä myöskään kokenut valokuvaaja. Suunta on kuitenkin ylöspäin. Kiitos käynnistä!

PS.Ettei vaan kukaan vahingossakaan onnistuisi seuraamaan blogia säännöllisesti, olen vaihdellut sen nimeä aina silloin tällöin. Mutta tämä ehkä pysyy.